Всеки родител вярва, че детето му е специално. 29-годишната Криси Корбит

...
Всеки родител вярва, че детето му е специално. 29-годишната Криси Корбит
Коментари Харесай

Когато тази жена родила, лекарите не повярвали на очите си

Всеки родител има вяра, че детето му е особено. 29-годишната Криси Корбит не прави изключение. Тя доста добре знае какво значи да си майка. Първите й две деца са тежали надлежно 4,1 и 4,5 кг при раждането.

Нищо обаче не можело да я приготви за четвъртата й и последна бременност…

Майката на три деца от Флорида Криси Корбит считала, че към този момент не може да бъде сюрпризирана, когато й споделиха, че е бременна още веднъж. Още в ранен стадий Криси почнала да подозира, че бебето ще е огромно. Тя обаче даже не можела да си показа какъв брой огромно.

 новородено-бебе

„ Коремът ставаше все по-голям и по-голям. Сякаш се разхождаше с огромна плажна топка вътре, която се надуваше от ден на ден и повече “, споделя бащата на детето Лари.

Всички предходни деца на Криси били по-големи от множеството новородени, само че нито едно от тях не можело да се съпостави с най-малкото в фамилията – Карли.

На 13 май 2017 година със секцио се родило бебето Карли с рекордните 6,1 кг. Криси,, която нямала концепция какъв брой огромно ще бъде бебето, в действителност била шокирана.

„ Когато педиатърът ми го сподели през завесата, си споделих: „ Боже, голямо е “, споделя Криси пред Inside Edition.

 голямо-бебе

Криси не била единственият човек, коята чакала появяването на бебето. Всички присъстващи в отделението с неспокойствие желали да видят размерите на четвъртото й бебе.

Когато Карли най-сетне видяла бял свят, избухнали овации в чест на майка й. „ Чух всички в операционната да приветстват. Това не ми се е случвало до момента ”, продължава Криси.

Бебето Карли било толкоз огромно, че елементарните бебешки облекла, които родителите й купували, били прекомерно дребни за нея.

Същото е и с памперсите. Както постоянно се случва, преди Карли да се роди, родителите й подготвили всичко допустимо за нея. Но откакто се родила, обстановката се трансформирала трагично.

 бебе

„ Всичко, което купихме, преди тя да се роди, го дарихме на локалната черква “, споделя Лари с усмивка.

На възраст от три седмици Карли носела облекла, предопределени за 9-месечни бебета!

Със сигурност ще бъде високо момиче. Карли обаче не е най-тежкото новородено бебе, раждано в миналото. Според Книгата на върховете на Гинес през 1879 година се ражда дете с тегло съвсем 10 кг.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР